Svetovni splet je od pojava televizije postal najpomembnejši komunikacijski medij, z njegovo uporabo pa so se spremenili tudi temelji trženja in oglaševanja. Oglaševanje na svetovnem spletu je v zadnjih nekaj letih najhitreje rastoči trend na področju marketinga.

Internetno oglaševanje ima za oglaševalce v primerjavi z uporabo ostalih medijskih kanalov veliko prednosti. Te so cenovna dostopnost, učinkovitost, ki omogoča precizno ciljanje tržnih segmentov, popoln nadzor nad porabo sredstev ter natančno merjenje rezultatov oglaševanja.

Oglaševalci se morajo poleg sredstev, ki so jih pripravljeni nameniti za spletni marketing, odločiti tudi med različnimi načini spletnega trženja. Poleg ''klasičnih'' načinov spletnega marketinga, kot so oglasne pasice (bannerji), e-mail marketing in drugi, podjetja danes vedno več pozornosti ter sredstev namenjajo iskalnemu marketingu ter spletnemu socialnemu marketingu.
 

Storitve:

SEM (Search Engine Marketing)
Zakup sponzoriranih povezav. Gre za besede, ki so v skladu z vašo ponudbo in jih želite izpostaviti. V samo oglasno kampanjo vključimo širok nabor ključnih besed, oblikujemo oglase in kampanjo spremljamo. 
 
SEO (Search Engine Optimization)
Doseganje čim višje pozicije povezave spletne strani.  Vašo spletno stran prilagodimo iskalnikom tako, da jo bodo uvrščali višje med naravnimi rezultati. 
 
Socialna omrežja kot oglaševalski mediji (Facebook, Twitter,..)
Socialna omrežja kot oblika oglaševalskega medija, saj omogočajo dvosmerno komunikacijo med ponudnikom in kupcem. Nudimo izdelavo javnih profilov, nastop v imenu naročnika, pridobivanjenovih članov promocija dogodkov, produktov, storitev,...

YouTube oglaševanje 
YouTube je svetovna vodilna platforma za video vsebine in omogoča tudi raznovrstne oblike video oglaševanja. YouTube je več kot “nova televizija” – omogoča prepletanje družbenih omrežij, video vsebin in spletnih strani.

Za vse informacije, nasvete, vprašanja,.. nas kontaktirajte na telefonsko številko 041339227 ali na e-naslov: info@zadruga-kopriva.si.
© 2020, zadruga-kopriva.si